VI ÄR KREATIVA KONFERENSBOKARE

På Mötesfabriken har vi skapat event och konferenser i över 25 år. Vi har ett brett nätverk av lokaliteter, aktiviteter, underhållning och moderatorer.

Hör av er till oss så träffas vi och ser vilka behov ni har
för nästa konferens och hur vi gör den till en fantastisk sådan!

Vi kan Konferenser

Som veteraner i branschen har vi ett brett kontaktnät för konferenser nationellt såväl som internationellt.
Vi besöker varje år anläggningar i världen för att hålla oss uppdaterade på de senaste trenderna.
Nationellt har vi stenkoll på vilka föreläsare, moderatorer och artister som är aktuella och kan passa för er konferens. I teamet har vi dessutom en medarbetare som kommunicerar flytande på spanska, varför inte ta nästa konferens till Barcelona?

Moderator, underhållning och föreläsare

Med en skicklig moderator och intressant föreläsare så har ni en strålande start till en fantastisk konferens!
Vi har ett brett nätverk och lång erfarenhet av att boka allt ni kan behöva för er konferens.

Lokalitet för konferensen

Vi har kontakter med konferensanläggningar i hela Sverige såväl som flertalet högkvalitativa anläggningar utomlands. Vi hjälper er gärna med allting som rör er bokning, från anmälningssystem till planering av aktiviteter, middagar och underhållning.

Behöver ni något annat?

Vi fixar det med. Vi är en helhetsleverantör av event och är vana att lösa allt som berör er konferens. Kontakta oss om så går vi igenom vilka behov just nu har för er konferens.

Claes ger inspiration till Konferenspaket

Konferensresor utöver det vanliga där man tar till vara på den lokala prägeln och på ett okonstlat sätt låter destinationen bidra till inspiration, motivation och gemensamma upplevelser. Låt oss, med vårt stora nätverk runt om i Sverige och Europa, hjälpa er med ert nästa möte eller event!

CLAES SAMUELSSON

Är glad, vetgirig och nyfiken, med svårdefinierad dialekt. Född Östgöte, men bor i Skåne. Styr upp och genomför projekten med känsla för helhet, men även för det lilla extra!

Telefon: 0705-55 98 66
Epost: claes@motesfabriken.se

Pärlan i Medelhavet
Malta

Denna ofta bortglömda pärla i medelhavet, med sitt varma klimat är det ett paradis för möten. Malta bjuder på oförglömliga upplevelser tack vare sin historia, vackra natur, god mat och kristallklart vatten. Stort urval av hotell och unika mötesplatser gör ön till en fantastisk konferensdestination.   

Spanska klassiker
Barcelona / Granada / Malaga

Funderar ni på en konferens utomlands? Då kan Spanien med sitt enorma utbud av både storstad och mer lantliga miljöer vara ett bra val.

Sol, kultur, äventyr och mycket mer erbjuder Spanien. Vi skräddarsyr er konferensresa och tar fram de bästa hotellen och sidoprogrammen, roliga och lärande aktiviteter och annorlunda miljöer som alltid inspirerar och motiverar deltagarna.

Äventyr och Smultronställen
Stockholms Skärgård

Vi har konferenspaketet för er som söker ett äventyr utöver det vanliga. Inkluderar bl.a. helikopteråkning, stridsbåtar och bastubad i Stockholms skärgård. Låt äventyret bli en överaskning för deltagarna så blir detta en konferens som sent kommer glömmas!

Vill ni ha något lugnare så ordnar vi en konferens som inte lämnar någon oberörd. Här är möjligheterna till möten och konferens är oändliga. På båtar, på egna öar, på mysiga skärgårdspensionat, på moderna konferenshotell, som sagt, oändliga möjligheter…  Kontakta oss för våra tips på ”Smultronställen”!

 

En outforskad storstad
Bratislava

Slovakien är generellt sett ett ganska okänt land för oss här i Sverige, den vackra slovakiska huvudstaden Bratislava belägen vid floden Donau håller snabbt på att bli en populär konferensdestination. Bratislava är en pittoresk vykortsstad samtidigt en stil- och kulturmetropol. Fina restauranger och en kosmopolitisk stämning existerar sida vid sida med stadens berömda barockpalats, välskötta trädgårdar och klassiska kaféer. Närheten till Wien gör att man kan kombinera dessa två huvudstäder på samma resa.

Läs mer om Mötesfabriken

Vill du veta mer om vilka event vi kan hjälpa dig med och hur vi arbetar är du varmt välkommen att återvända till vår startsida!

Kontakta oss

13 + 7 =