VILKEN HÖST VI HAR FRAMFÖR OSS!

Vi vänder framförallt blickarna mot Linköping där vi bl.a. genomför Linköpings Näringslivsmässa
(Fredrik Reinfeldt och Isabel Adrian är bokade föreläsare!) och East Sweden Business Meeting.
I Linköping annordnar vi även Linköpings Kompetensmässa.
Vi kommer fortsätta att genomföra Seniorgalor i landet och har även en spännande Bröllopsmässa på gång i Norrköping!

LINKÖPING BUSINESS WEEK

SAAB ARENA
25-28 september

Linköpings Kompetensmässa
Jobb och rekryteringsmässan, Kompetensmässan knyter samman företag med personer som vill vidare i karriären eller som vill påbörja en helt ny. En regional knutpunkt för kompetens, bemanning, rekrytering och utbildning där utställare hittar rätt arbetskraft och besökare den karriär de eftersträvar.
Mässan är en del av Linköpings Businessweek och äger rum på Saab Arena 25 september.
Läs mer på kompetensmassa.se

Linköpings Näringslivsmässa
Årets upplaga av Linköpings Näringslivsmässa kommer att hållas i Saab Arena och därmed är den tillbaka i sin tidigare miljö.
Under två dagar får företag en unik möjlighet att visa upp sig för befintliga och nya kunder, nätverka och skapa nya kontakter.
Lyssna på intressanta föreläsningar, Isabel Adrian och Fredrik Reinfeldt mfl.
Mässan äger rum 26-27 september.
Läs mer på lkpgnaringslivsmassa.se

Linköpings Näringslivsgala
För 5.e året arrangeras Linköpings Näringslivsgala under pompa och ståt, där exceptionella insatser och prestationer prisas. Under Näringslivsgalan delas 6st prestigefyllda priser ut.
Läs mer på linkopingsnaringslivsgala.se

EAST SWEDEN BUSINESS MEETING

Scandic Frimurarehotellet Linköping
6-7 december 2018

Varmt välkommen till andra upplagan av East Sweden Business Meeting. I år arrangeras eventet i Linköping där vi utlovar ett regionalt tillväxtdygn fyllt av inspiration, nätverkande, dialog och insikter kring utvecklingen av vår region. Likt premiären 2017 blandar vi moderatorledda paneldiskussioner med kända föreläsare och den uppskattade programpunkten Our Story.

Läs mer på www.esbm.se

 

SENIORGALAN

2014 arrangerade Georgis Touma Seniorgalan i Norrköping för första gången. Tanken med eventet var att ge ett tack till den generation som byggt upp dagens samhälle, något som Georgis ville göra genom att bjuda in dig som är pensionär på tårta, kaffe och underhållning.
När intresset fanns att genomföra Seniorgalan på andra orter kopplades Mötesfabriken in för att underlätta arbetet för Georgis.
2018 kommer Seniorgalan att göra hela 11 stopp runtom i Sverige och planen är att Seniorgalan inom några år ska finnas på många fler orter, för att hylla de äldre tillsammans med lokala samarbetspartners!
Läs mer på seniorgalan.se

 

VÄRLDENS BRÖLLOPSMÄSSA

Borgen Norrköping
18 november 2018

Genom alla tider och på alla platser i världen har vi firat kärleken! Från stora pampiga bröllop till korta och intima ceremonier. Ja, hur man väljer att fira sin kärlek går att göra på tusen olika sätt. För att hylla denna dag har vi skapat en mässa där vi har någonting för alla.
Inspireras på Världens Bröllopsmässa 18 november, Borgen Norrköping.
Läs mer på vbmassa.se